Počitnice ob morju – Nerezine 2020 – informacije

Spoštovani starši, skrbniki, rejniki.

V zadnjem mesecu je bilo na nas naslovljenih večje število vprašanj o izvedbi počitnic ob morju v Naselju ZPM Krško v Nerezinah, zato vas prosimo, da skrbno preberete naslednje informacije.

Pri ZPM Krško se na počitnice ob morju pripravljamo s pozitivnim odnosom in upamo, da bomo lahko omogočili otrokom in mladim prijetna doživetja. Ker smo se tudi sami znašli v nezavidljivem položaju, ki se spreminja iz dneva v dan, poskušamo najti najbolj prijazen način prijav, tako za starše kot tudi za ZPM Krško. Na vas se obračamo s prošnjo, da postopek prijav sprejemate z razumevanjem in strpnostjo. Trudimo se najti najboljše rešitve, zato bodo prijave na počitnice ob morju to leto potekale na drugačen način. Možnosti prijav bomo prilagajali razmeram in sledili navodilom pristojnih institucij, ter vas o vseh spremembah obveščali preko spletne strani ZPM Krško www.zpmkk.si in Facebook strani. www.facebok.com/zpmkk.

Na podlagi izkušenj in zaradi bojazni, da bi kasnejši začetek postopka prijav (v juniju), zaradi prevelikega števila prijav organizacijsko povzročil časovne težave pri obravnavi, smo se odločili, da trenutno omogočimo možnost oddaje prijave samo za samoplačnike (plačilo polne cene 375 €).

Dokler z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) ZPM Krško še nima podpisane pogodbe, se ne moremo zavezati, da bodo izvedene tudi počitnice ob morju za otroke z zdravstveno indikacijo. S sklepom ZZZS smo bili sicer izbrani za izvedbo za otroke iz občin Posavja (Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško in Sevnica). S prijavami otrok, z napotili pediatrov, bomo predvidoma pričeli v prvi polovici junija. Rezervacija mest za te otroke sedaj ni mogoča.

Od petka, 22. maja 2020, do petka, 29. maja 2020, je možna oddaja prijave za Počitnice ob morju v Nerezinah 2020 za samoplačnike. Dopis in prijavnica sta dosegljiva na naši spletni strani.

 Izvedba počitnic ob morju bo možna, če bodo to dopuščali pogoji, ki jih bosta pripravila Nacionalni inštitut za javno zdravje in Hrvaški zavod za javno zdravje oz. druge pristojne institucije.

 

Hvala za razumevanje, ZPM Krško

POČITNICE_OB_MORJU_2020_Obvestilo_splošno_splet

Leave a Comment

Your email address will not be published.